Vinner du?

Hur ska man göra för att vinna stort då, finns det några strategier? Tja, det enda man kan göra är att spela för att vinna. Eftersom att de största vinsterna finns på just turspel så kan man inte säga att det finns några självklara strategier. Det handlar om tur och bara det, visst kanske man kan öka sina vinstchanser marginellt genom att spela mer men det finns aldrig några garantier.

Det är ju spänningen som gör det roligt att spela också, om man visste att man skulle vinna så skulle det ju inte vara någon mening med att spela om det. De flesta människor är medvetna om att chanserna till de stora jackpotsen är små men ändå spelar de. Det är ju egentligen själva spänningskicken man är ute efter. Den där lilla extra kryddan i vardagen, för de flesta räcker det med just chansen att kunna vinna mycket pengar. Sedan om man gör det eller inte är inte lika viktigt i det ögonblick som man lämnar in lotten eller vad det nu är.

Vad skulle du göra med en miljon?

När man frågar människor vad dem skulle göra för sina pengar så är det väldigt olika svar man får. I dagens läge så är en miljon inte så mycket pengar egentligen, eller ja det beror ju på vad man vill göra för dem men det räcker inte till så stora saker.

Många menar att de skulle göra resor, kanske till och med just ”den” resan, den de drömt om i många år. Andra saker folk säger att de skulle göra är att betala av sina skulder och lån om det räcker och kanske unna sig en riktigt härlig upplevelse. Det kan handla om SPA-resor, shopping och annat. Sådan lyx som de inte annars känner att de kan prioritera. Vad skulle du själv göra om du vann en miljon?